Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Påskfirande, nostalgi och en sommar på G….

3 Comments

Åh vad härligt med en Söndag som har Lördagskänsla över sig. En riktig bonus liksom och dessutom har man en Söndag kvar! Ja Påsken är riktigt härlig!

I Torsdags var vi hos mamma och firade hennes 65-års dag. God mat och mycket skratt. Det var en trevlig kväll.

052

053

Tittade i lite gamla album under kvällen och hittade lite gamla kort! Kul att se igen. Mycket finns ju på diabilder, som var så poppis på 70-talet. Men det är ju ett helt företag att scanna alla dem….men någon gång kanske!

054

Det var på den tiden man var liten och söt, haha 🙂

I Fredags täckte vi av Poolen och började fylla på med vatten. Nu känns det på riktigt att vi går mot sommar….underbart. Nu två dagar senare är den uppe i 13 grader så än är det en bit kvar till de 29 grader vi alltid har. Men tjejerna kan kanske bada i morgon!

047

 

På kvällen åt vi  en löjromsförrätt och parmalindad lammrostbiffilé.

006

Påskaftonen började med en överraskning Mellandottern gjort. En fin liten godisvärld och kort till alla oss där det stod saker vi skulle leta efter. Egengjorda godispåsar där hon gjort egna etiketter och “döpt” godiset. Så fint! Hon är så påhittig den tjejen!

 

011

 

Lunchen intogs ute och det var första lunchen ute i år. I alla fall för mig!

023

I går var det varm och skönt i solen på terrassen och det var så skönt att sitta med ett glas Rosé och njuta av livet!

024

Maken och Mellandottern var inne i Kungsan och fotade Körsbärsblommorna. De tillsammans med hur många andra som helst!!

Kungsan

http://mats-fredriksson.blogspot.se/

…om ni vill se fler bilder!

På kvällen vart det lax och lamm igen. En toast med en röra på gravad lax och lammracks panerade i Pecorino ost och pistagenötter.

027

030      028

 

På kvällen såg vi ett par avsnitt av vår favvoserie “Doc Martin” tillsammans. Förutom äldsta dottern som helst håller sig på sitt rum. Fick i alla fall lite sällskap av henne när jag satt på terrassen på eftermiddagen. Mysigt.

I dag blir det fortsatt pyssel med saker som behövs göras hemma och terrasshäng då vädret ska vara ännu finare idag. Ska läsa ut min bok och välja en ny (älskar att titta i bokhyllan och välja en ny band alla olästa pockets jag har på lager).

Så ska jag njuta av att titta på maken när han arbetar i trädgården 😉

Älskar när han skrotar runt i blåbyxor och pysslar. Inte så ofta han är hemma ju. Lite kontrast till mannen med datorväskan och telefonen framför ansiktet och Parisbiljetten i högsta hugg!

….och i kväll vankas ny god mat….livet är bra härligt!

Ha det gott!

 

 

3 thoughts on “Påskfirande, nostalgi och en sommar på G….

  1. Låter som ni har en riktigt härlig helg!
    Fortsätt mys!
    Kram

  2. Allt ser så gott ut så jag måste nog ställa mig och svänga ihop ngt på en gång. ELLER, ta ett glas rosé 🙂 Kram

  3. Oj, vad mycket vackra bilder! Då har ni haft en lika vacker helg som vi underbart! Önskar dig en god måndag också! Kram

Leave a comment