Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Äntligen kaffe, oläglig förkylning och nya frisyrer…

2 Comments

YES! back on track! Nu änligen sugen på kaffe igen. Då vet man att man är frisk! Drack te på jobbet igår, det har nog aldrig hänt tidigare. Där får de ju brygga en kanna typ bara till mig, haha! Men nu så!

kaffe

Jobbade som sagt igår och det blev ju som både Måndag och Fredag för mig på en gång. Sen med Lillfia till dansen och efter det till Frissan. Hon behövde helt klart en genomklippning och bli lite mer välansad. Hon vart så nöjd och glad. Klippte upp det lite denna gång i stället för att köra jämnlångt. Sötisen, vart jättefin!

035

Äldsta dottern ligger hemma i något förkylningsvirus. Sååå Jäkla typiskt. Hon har inte varit sjuk på evigheter och i morgon är det en viktig Hip Hop-tävling för henne och parkompisen. Första gången i starklass. De har chans  att ranka sig och satsar på  EM. Men hur bra dansar man om man inte är kry. Det krävs massor av energi då man i starklass visar om sin dans flera gånger i samma rond (tror det är tre ggr) innan domarna sagt sitt (i andra dansar man bara en gång i varje rond man är med i) vilket ju är skitjobbigt och intensivt. Håller tummarna och hoppas att hon är mirakulöst bättre i morgon.

Själv ska jag denna Fredag till frissan och fixa till håret. Klipp & slingor blir det! Tänk va…. för ett år sen fanns inte många strån! Jo jag har klippt mig ett par gånger sen jag fick tillbaka håret, men första gången sen dess då det känns som det kommer att bli en frisyr JAG väljer. Lite ljusare slingor i får det bli också. Kommer att pigga upp!

224390_4117237103330_814891102_n

Augusti  2012

001

April 2013

Japp vi får se hur det blir idag 🙂

Sen lite Fredagsdans som vanligt och god mat ikväll!

Ha en skön Fredag!

Advertisements

2 thoughts on “Äntligen kaffe, oläglig förkylning och nya frisyrer…

 1. Vad skönt att du mår bättre nu 🙂 Kräksjuka är inget kul!
  Låter inte bra med dotterns förkylning..här är både jag o äldsta dottern förkylda..blää. Jag har varit snart en vecka!
  Fredag idag o det betyder veckohandling , så det blir det så småningom…
  Ha en skön fredag!

  Kram

 2. Härligt att du mår bättre!!! Och utan kaffe kan man väl inte vara? *ler* Hoppas också att din äldsta blir bra tills i morgon och så vill vi nog se lite foto på frisyren!

  Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s