Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Majvors mat, Datortomografi och Discodans…livet på en pinne!?

1 Comment

Ja nu har dagarna rasslat på i ett rasande tempo igen. I Fredags körde som sagt discoträningarna igång igen och Majvors Kitchen hade kvar suget efter Asiatiskt och lagade Wok med kyckling,  kokosmjölk, chili, lemongrass, koriander, greencurry, sesamolja, vitkål, purjo, pak choy och vattenkastanjer. Serverade med ris och en kall sås på creme fraiche och färsk koriander.

031

På Lördagen var jag och Mellandottern hem till en av Dansmammorna i Tävlingsgruppen. Alla tjejer och mammor träffades för att diskutera träningstider och dräkter. Det tog närmare 4 timmar och ändå kunde gruppen inkl föräldrar inte enas. Jag var helt slut efteråt. Så många åsikter och viljor!  Min hjärna har inte utrymme för sånt här, blir helt dränerad på ett sätt jag inte vart förr. Utmattad och därmed orkade jag inte fundera ut middag. Så det fick bli “snabbmat”: Lövbiff, ugnspotatis, Bea, vitlökssmör och citronfräst sparris! Lättlagat och gott!

På Söndagen var ambitionen att slänga ut granen. Men tjejerna protesterade då den fortfarande är så fin. Vi sköt på det till nästa helg…

Slappade runt i mysbyxor hela dagen och åkte inte ens till ICA. Grävde i gömmorna och hittade kalvfärs. Så det fick bli pasta med  frikadeller i tomatsås. Väldigt ok, för att vara en “tager vad man haver” -middag!

044    045

Maken packade inför lite jobb i Paris och jag plockade inför att städerskan skulle komma. Lite Söndagsfilm och sen go´natt!

I går Måndag ville Lillfia handla Kebabtallrik. Det var jättelänge sedan vi var förbi pizzerian,  så det fick det bli. Jag och äldsta dottern tog  en pizza och mellandottern en pastarätt.

Fastnade vid datorn så det blev lite sent, men sov gott sen.

I dag var det jobb och sen iväg till Danderyd för en DT-Bröstkorg. Fick kontrast insprutat och sen åka igenom tunneln några vändor.

DT

Alltid lika jobbigt att göra undersökningar. Mentalt alltså. Var tvungen att åka upp till Mörby och köpa mig ett par glada vårgardiner, innan jag åkte tillbaka till jobbet 🙂

Gardiner

Efter jobbet var det snabbt hem och kasta i sig lite överbliven pizza innan det var dags att åka med Lillfia och Mellandottern på privatlektioner i Tävlingsdisco. Carolina Janevald, en av Sveriges bästa discodansare. De har fått lektioner och coaching av henne förut och är alltid lika nöjda. En jätteduktig och supertrevlig tjej.

carolina

Bild på Carolina tagen av maken på tävling!

Nu en lugn stund innan jag ska sova. Är rejält trött, så där som jag alltid blir av undersökningar av någon anledning. Denna CT tar väl ett par veckor att få svar på och på Fredag är det dags för skelettscint.

Nä nu ska jag kika in lite i mina favoritbloggar och sen blir det go´natt!

Advertisements

One thought on “Majvors mat, Datortomografi och Discodans…livet på en pinne!?

  1. Förstår att dessa undersökningar tar kraft. Håller tummarna för det bästa. Full rulle med tjejernas dans märker jag. Kul. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s