Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Sjunde och sista dagen…

5 Comments

Då var vi framme vid vår sista Londondag. Vad skulle vi göra av den?! Vi bokade i går kväll en hotellfrukost till idag och avnjöt den i morse.

Vi tog tunnelbanan ner på stan och strosade runt. En sväng på Victoria Secret igen då dottern lovat köpa trosor åt kompisen. Sen runt i alla möjliga affärer. Lunch på KFC och sen lite fler affärer.

Ett mycket njutbart stopp gjorde vi i SOHO där vi åt varsin helt fantastisk chokladtårtebit ( och då ska ni veta att jag inte direkt gillar sötsaker när jag ändå säger så!!) vi satt länge och stortrivdes där.

Hemma på hotellet sen vart det till att packa och prisa den som uppfunnit den portabla resväskevågen. Utan den hade jag varit ett nervvrak 😉

Väl ordning på sakerna så gick vi ut för vår, på denna resa sista restaurangmåltid. En Italiensk restaurang som tom hade kö in. Vi hade supertur och gled förbi sällskapet före eftersom vi bara behövde ett bord för två. Bästa bordet fick vi också!

Åt fantastiskt gott och mös länge, så här vår sista kväll. Sen direkt hem. I morgon ringer klockan 03.30 för uppstigning och iväg till Heathrow!

Så sov så gott!
20131102-223958.jpg

20131102-224253.jpg

20131102-224335.jpg

20131102-224417.jpg

Advertisements

5 thoughts on “Sjunde och sista dagen…

 1. Vad mysigt ni har haft det! Tack för att vi fick följa med på er resa genom dina inlägg och fina bilder! *ler* Ja, dina töser har tur att de har dig till mamma – en annan hade ALDRIG orkat med så mycket shopping. EN dag i början och kanske en snabb sväng sista dagen, men inget mer… Hahahahaha..
  Hoppas helgen varit bra! Kramar

 2. Så härligt med en novemberresa, som vår till Amsterdam. Men vi shoppade inte alls lika mycket som er, vi har rätt olika reseintresseen! God mat, däremot, det är en stor del av nöjet på resa!

 3. sv: vi skall flytta 1 vån upp precis över oss samma lägenhet men större balkong & ser mer av havet för nu bor vi på vån 2 🙂 större balkong oxå o mest för att slippa oljudet från gymmet då vi jobbar så mkt o skift.

  Men vilken mysig resa o du har shoppat på Victoria Secret ser jag 🙂 härligt härligt …ha nu en skön fredag kramen

 4. Vad mysigt ni haft det 🙂
  Hoppas att ni får en fin helg!

  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s