Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Full rulle med det mesta….

6 Comments

Oj oj hinner inte med Bloggen riktigt och inte att läsa andra heller 😦

Mycket aktiviteter senaste tiden. Tjejerna har börjar skolan. Lillfia i mellanstadiet, Mellandottern i Högstadiet och den äldsta i Gymnasiet. Men helgen innan skolan började var tjejerna på Tävlingsdansarläger som jag var med och ordnade lite kring, då jag ju sitter i Styrelsen för Tävlingsdansarföreningen. Jättekul hade de. 20 tjejer som hade Discoträning, fyspass, yoga och gymnastik (för att lära sig hur man gör höga splithopp bl a). De sov över på dansskolan två nätter och hade cateringmat och kvällsmys med godis och snacks. Hade sen tre sååå nöjda tjejer men med träningsvärken från hell.

20130823-092945.jpg

Lillfia instalerar sig på lägret!

Andra kvällen ensamma var vi ute och åt med ett par kompisar, på en Italiensk restaurang på Söder. Efter middagen satt vi på en uteservering och kikade på de som sprang midnattsloppet. Jättemysig kväll.

20130823-093637.jpg

Innan lovet var slut hann vi också med ett besök på Barkarby Quality Outlet. Fyndade lite smått och gott allihopa.

20130823-093911.jpg

20130823-094313.jpg

I går uppträdde Mellandottern med sin Tävlingsdiscogrupp In10sity på “Arningedagarna”. Så liten scen att de knappt fick plats. De är vana att dansa sitt program över ett  typ halvt sporthallsgolv. Men de var duktiga och det såg bra ut. Men vi som vet hur det ska se ut såg ju att de inte kunde ta ut rörelserna eller göra alla steg etc riktigt som de ska vara. I kväll ska de köra igen och på Lördag på dagen. I kväll kan jag inte titta då jag är med och ordnar en Kick-off för alla Tävlingsdansarfamiljer och kommer att vara där med mingelmaten (jag nu alldeles strax ska göra) och informera nya dansare om hösten. Vi förenar nytta med nöje. Info och fest! Tjejerna får skjuts dit när de dansat klart av andra föräldrar.

I övrigt är jag  igång med jobb. Har varit trött den här veckan. Rörig i huvudet. Känns ibland som det är lite mycket i skallen. Men så är det ju också mycket att komma in i på jobbet efter semestern, massor av papper från alla tre skolorna med info,  föräldramöten och andra aktiviteter som ska bokas in. Har i veckan både haft styrelsemöte och varit på föräldramöte (ett av tre avklarat 😉 ). Samt dessa två dansevent jag varit med och organiserat. Kul men jag märker verkligen av att jag har en begränsad kapacitet i hjärnan efter cytostatikabehandlingarna. Det ska ju ge sig med tiden säger de men än har jag inte märkt någon skillnad!

Sen har återfallsolyckskorpen suttit och kraxat lite väl mycket på axeln. Inte för att jag har några symtom på något som skulle tyda på återfall.  Kanske för att jag  nästa vecka ska på återbesök till onkologen igen. Då rörs alla cancertankar upp till ytan igen och ångesten infinner sig. Samt insikten om vad man faktiskt varit med om och vilka risker det är även om man i nuläget känner sig hyfsat “frisk”.

Vi har också fått tillökning i familjen. Tre små krabater har krupit ur sina skal. Tjejerna har hundratals ägg så  snart blir det massinvasion av vandrande pinnar här! Men de här små vågar tom jag hålla i, värre är det med de stora. Hua!

20130823-094400.jpg

Nu ska jag köra igång och fixa “tandpetarmat” vilket nog kommer ta sin lilla tid så det är bäst att avsluta kaffet och bloggandet och köra igång!

Trevlig helg!

Advertisements

6 thoughts on “Full rulle med det mesta….

 1. Ja du Therese, visst har du en hel del att stå i!! Du måste ta hand om dig själv! Inte konstigt att du blir trött av allt.. Dina tjejer är jättefina dock *ler* Hoppas ni har en bra helg! Och så håller jag tummarna för läkarbesöket.

  Kramar

 2. Oj,vad mycket att göra ni har ! Speciellt du då. Sen till att vila också mellan varven!
  Här har ju skolorna börjat redan 13 augusti. Sonen A på åttan o dottern J första året i gymnasiet. Äldsta dottern C har ett mellanår….bra det,då jag behöver hjälp här….Själv mår jag inte såå bra,men det går i alla fall!
  Ha en fin & skön helg!

  Kram,kram

 3. Förstår att du inte har tid med bloggen. Man blir helt svettig av att läsa allt som du har i görningen. Kul för tjejerna med läger och kul att du är så engagerad i dansen också. Håller tummarna när du ska på återbesök. Förstår att det är nervöst. Kram

 4. Ja nu har det verkligen satt igång! tycker ialla fall att du hinner med massor, jisses 😉 – vilken härlig helg ni verkar ha haft. Hoppas veckan blir lika bra, kram

 5. Jodu! Nu har det satt igång allting.
  Jag tycker att det är skönt att mina tjejer har börjat sina skolor igen och att det är som det brukar.
  Jag håller tummar och tår vännen.
  Kramar i massor / Jane

 6. Tittar in och önskar dig en fin vecka. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s