Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Adiós M och dagens händelser..

3 Comments

I dag har det regnat något så kopiöst här så man är glad att man inte behövt gå ut så mycket. Skjutsade M till skolan i morse då de ju idag åker tillbaka till Barcelona, alla Katalanska studenter. Jättetrist, vi kommer att sakna henne allihopa. Men vi har i alla fall lärt oss hur man kindpussar på sydländskt manéer 🙂

008

Adiós M, we´ll miss you!

Dottern åkte med och sa hej då, men har sen legat sjuk på soffan hemma hela dagen. Hoppas hon blir bättre snart och att ingen av oss andra drabbas. Jag vill inte gärna behöva ställa in min Rehabresa. Nu är detta inplanerat och klart och man har ställt in sig på att åka. Packade klart idag. Fick ta en större väska och ta bort lite kläder…då gick det 🙂

016

Ska sen hämta mellandottern och ta med henne till jobbet och vaccinera henne. Sista Gardasilsprutan. Hon vill ju inte bli vaccinerad av skolsköterskan så då får jag göra det. Men hon är rätt pipig ändå, trots att det är jag som sticker!

spruta

Ringde också ortopeden och bad om en tid. Jag kan inte vänta 4 månader på att komma tillbaka. Klarar ju knappt av min vardag med dessa tummar. Fick en tid till Handkirurgen om ett par veckor och på min beskrivning per telefon tyckte de det lät som något som heter triggerfinger. Antagligen cytostatikautlöst. Men vi får väl se när de klämt och känt! Känns toppen att ha fått en så pass snabb tid i alla fall!!

Nu ringde dottern och är på väg till skolan, de har varit på Bio i stan. Så jag får sluta här och bege mig ditåt och sen mot vaccination!

Ha det!

3 thoughts on “Adiós M och dagens händelser..

  1. Här regnade det igår också….än idag är det uppehåll 🙂 Ser ut att bli en bra dag 🙂
    Hoppas att dottern kryar på sej snart..yngre dotten hos oss J, har feber nu också…

    Kram

  2. skall du åka igen? eller har jag missat något? söt din dotter är 🙂 o jag hoppas du mår bra Theres njut av dagen å kramen

  3. Ja du, en intensiv vecka – både för dig och stora dottern. Är hon friskare nu? Hoppas du får det bra på utredningen. Och att man kan ge lite svar och/eller förklaringar. Ta hand om dig!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s