Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Grå början och rött avslut!

10 Comments

Gjorde som jag skrev i förra inlägget inte många knop på dagen, allt kändes trögt och tråkigt. Ja tvättade några maskiner, men inget mer än så.

Optikerbesöket avlöpte väl. Lillfia är rätt ordentligt översynt och behöver glasögon mest hela tiden. En hel del av detta med att läxläsningen har varit ett aber och att hon inte kan fokusera då, utan mest har myror i brallan just när läxorna ska göras, kan förklaras av detta. Är ju ganska kört att försöka göra läxor när man inte ser. Hon får hämta ut dem nästa vecka. Det kommer att bli toppen!

018

Efter det var avklarat gick vi en sväng på Centrum och mötte upp Mellandottern.  Sen vart det middag på Mc Donalds. Denna gång var det inte de som så gärna ville, utan jag. Var såååå sugen på en kladdig burgare, haha.

019

Väl hemma igen satte de igång och sy discokläder till gosedjuren. Denna symaskin har gått varm sen jag hämtade den och det känns som en väl värd investering. Jag gjorde mest ingenting. Var lite nere igår. Inget kändes speciellt kul och energinivån låg. Väntade mest in att klockan skulle bli nio, då jag skulle åka iväg och hämta på dansskolan. Hade en mysig pratstund med äldsta dottern i bilen som denna gång faktiskt inte satt med näsan i iphonen!

006

Äldsta dottern hade bråttom i säng. Nationella Prov nu på morgonen och hon ville vara pigg och på topp. Maken höll på och såg någon film jag inte ville hoppa in mitt i så jag satte mig nere i vårt vardagsrum och såg på SVTplay.  Tog ett glas rött, tände lite ljus och njöt av Molanders, del 2. Tycker den serien är kanon.

017

Så en i övrigt ganska mulen dag, i dubbel bemärkelse, fick i alla fall ett mysigt avslut!

Nä nu ska jag tona håret! Because I can….

Advertisements

10 thoughts on “Grå början och rött avslut!

 1. Vilken mysig avslutning på dagen….jag hade också en tråkdag igår…men så for till Karleby o så var jag på vattengymppa…:)

  Ha en fin fredag!

  Kram

 2. Min äldsta dotter har också nationellaprov nu på morgonen och även bonussonen. De sitter nog och skriver för fullt. Jag sitter hemma och gör momsavstämning men har tagit en liten kaffepaus nu. Det behöver man ju även om man sitter hemma. 😉
  Ha en fin helg!! Kram

 3. Vilken härlig avslutning på dagen .
  Hoppas att tidningen blev bra och att du blev nöjd 😉
  Krsm

 4. Vad kul att ni använder symaskinen så mycket eftersom de är rätt så dyra. Har sett några billiga på IKEA och MediaMarkt föut men jag vet inte om de verkligen funkar så nu är jag utan.
  Trevlig helg!
  Kram!

  • Denna har tjejerna i skolan, så alla tre kan den! Gissar att det är bra kvalité när de köper in såna till skolan, så massor av elever ska kunna sy på dem länge. Inte speciellt dyrt , 5.500:- . Kan rekommenderas om du vill ha en bra maskin!

 5. Sonen kunde inte läsa det som lärarna skrev på tavlan så vi gick till optikern. Som konstaterade att sonen hade felfri syn (då, efter det har han blivit närsynt), men att han var gravt fäöärgbklind, och därför inte såg det lärarna skrev med röd eller grön penna… Det borde jag ju förstått, eftersom han ärvt det från mig och jag har precis samma problem…

 6. Minns också när jag fick glasögon, kanske var 7-8 och väldigt närsynt. Tjocka glöasögon stora som hus, som det var på den tiden för sisådär 30 år sedan..hjäääälp T var tar tiden vägen…När jag sedan fick Mina linser vid 16 el 17 så var det en heelt ny värld som öppnade sig. Mycket bättre synfält och allt kändes lättare. Idag har ju det där med glasögon förändrats totalt och det finns massor av snygga bågar. Skönt för henne att kunna se igen, ha en riktigt mysig helg med Dina fina härliga tjejer !!! Blev också suger på Hamburgare på Burger Kings haha. Många kramar till en Figther ! Mia

 7. Ibland är det bara så gott med en kladdig hamburgare 🙂 kram Diana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s