Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Bläää….

9 Comments

Ingen höjdardag idag känns det som. Det har snöat vrålmycket i dryga dygnet och alla vårkänslor man fick när det regnade förra veckan och marken tittade fram, försvann snabbt. Som att skickas tillbaka i ett djupt hål och börja om med snöhelvetet! Jag behöver inte nödvändigtvis sol, gillar ju bekant när det regnar….man avskyr denna snö. Många tycker det är vackert, men jag blir bara nedstämd!

Snö

Tur det finns någon som gillar det!

Sen när dottern skulle sätta i linserna gick den ena sönder. I och för sig engångslinser, men det var viktigt att hon hade dem idag då vi har tid till optikern och de skulle utvärderas och då beställas fler. Alltså hade hon sparat ett par (fick bara 10 när vi var där sist, för att prova) att använda idag…så går en sönder. Jaja ingen idé att gå dit, bara att beställa en ny provomgång och boka ny tid. Hon vart jätteledsen men det var ju en olyckshändelse, inte hennes fel! Men inge kul ändå och det kostar tid och pengar.

Märker att jag är oerhört känslig när något “skiter sig”. Som om jag inte har energi till att börja om med saker. Det ska flyta på annars känns det helt hopplöst. Efterreaktion på allt man varit med om eller symtom på antiöstrogenet, jag vet inte. Men skit känns det.

Så idag är det mysoverall á la Farbror Barbro ( ja i och för sig tvådelad, men dock vinröd 😉  ) och jag tänker inte göra någonting innan det är dags för dusch och sen ska yngsta också till optikern (hade fått tid till båda efter varandra). Men fram till dess tänker jag inte göra många knop och bara hälla i mig massa gott kaffe. Det kanske piggar upp stämningen idag!

Ha det!

Advertisements

9 thoughts on “Bläää….

 1. Inte så kul med snö ;( Här är det -15 grader!

  Ha en bra dag i alla fall!

  Kram

 2. Här har snön försvunnit såå skönt 🙂 du gör rätt i att bara gå i mysisar så¨skönt …ta hand om dig vännen å kram

 3. Jag vet precis hur du känner dig när något skiter sig, jag är precis likadan.
  Blev mkt känsligare för sånt efter jag gick in i väggen. MInsta lilla grejj kan få mig att börja störtlipa idag..
  Hoppas att det löser sig med dotterna linser och att ni får en ny provomgång.
  Jag är inte heller ett fan av snön , men jag är glad för sonens skull att den kom så att han kan vara ute och härja oi backen.
  Bättre snö än slask om du frågar mig.
  Ha en bra farbror barbro dag nu bästa du.
  kram

 4. Ja, det känns ju SÅDÄR med snön faktsikt…MEN, det blir ljusare för varje dag med flera minuter. Alltid något 🙂 Kram och mys på!

 5. Usch ja om något skiter sig 😦 Jag gillar ju snön men nu längtar jag oxå efter våren !!!
  Mys på du vännen
  kram

 6. Här har det kommit två decimeter inat och visst är det vackert men jag vill ändå inte ha mer nu.

 7. Håller med om snö – jag tycker det samma om regn också i och för sig.. Och det där om att saker “skiter sig”. Precis så är det. Att jag blir helt modfälld. Men. Det är en av sakerna jag försöker jobba med. *ler*

  Ta hand om dig!
  Kramar

 8. Allting blir lättare när det flyter.
  Jag klarar inte heller av när det skiter sig.
  Håller med om snön.
  Här är så mycket snö att man kan drunkna i den, inte roligt, vill ha vår!
  Kram

 9. Ja, usch ibland har man ju bara sådana där “blää” dagar… ont i huvudet och vill bara krypa under täcket och detta väder i Sto iaf 😉 gör ju ingen glad :(… vidrigt! längtar också efter vår, alla behöver ljus nu känns det som. Inte konstigt att du är lite känslig om saker inte går som dom ska, eller hur? efter det du varit igenom vill man ju ha flyt…. inte mer problem. Bra där med mysoverall på, jag har 3 olika Röd, Grå och Vit beroende på myshumör :). Stor kram och ha en fin helg, ljus och kraft till dig!!!! snart blir det VÅR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s