Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

En härlig kväll…

6 Comments

Sov lite middag på eftermiddagen igår innan jag satte igång att göra mig i ordning. Valet föll på en grön blus i stället för röd och med pärlbrodyr på ärmarna. Mina julberlocker fick också komma på halsbandet, som varje jul. Men hade också kvar berlocken med fyrklövret jag fick av äldsta dottern när jag vart sjuk. Den har jag burit varje dag sen jag fick den. Jag fick den med orden att “allt kommer att gå bra mamma, du kommer att bli frisk”. Älskade gumman! (Åh vad jag är blödig, kan aldrig skriva om sånt här utan att fälla en tår, jag är hopplös!).

036

Bestämde mig också dagen till ära att kasta sjalen. Är så less att ha något varmt på skallen. Nu är  håret någon centimeter, glest på sina ställen visst. Men ändå jämt fördelat över knoppen. Äldsta dottern gillar inte att jag går ut utan sjal, medan mellandottern tycker att jag är söt. Eftersom jag får bestämma själv 😉 så blir det utan. Har ju mössa ute, men sen inomhus pallar jag inte ha något på mig. De flesta jag känner har ju sett mig utan både sjal och hår. Det är mer steget att gå ut i tex affärer etc med så pass lite hår, som känns stort. Så jag började med jobbarkompisarna igår och det gick ju bra, ingen svimmade haha. Så nu är det bara att köra på…

Det var en jätterolig, mysig och trevlig julmiddag hemma hos en av jobbarkompisarna.

Glögg

Massor av god mat, så man var så mätt att magen stod i alla hörn. Fantastisk mat från en Cateringfirma som vi brukar anlita när vi ska dinera ihop.

Skinka      Ägg    029

030      Sillar     032

Min jobbarkompis hade gjort jättemysigt och julfint. Var sån julstämning och så kul och skönt att komma iväg och äta, dricka och bara vara, skratta och prata. Det kan jag leva på länge.

034

035

033

Julklappsutdelning var det också, fick en fin sak….men avslöjar inte vad, alla kanske inte fuskade som jag och öppnade på en gång!

Fick också höra att många patienter hälsar och tänker på mig, och det värmer ju förstås. Gör att jag längtar än mer tillbaka till jobbet.  En liten (hm nåja ganska lång) strålningsperiod i mellan bara och sen lite återhämtning……men sen!

Blev hemskjutsad av kompisens make, vilken service! Jättebussigt!

I dag ska yngsta dottern klippa sig och sen blir det dans. Har köpt lite kallskuret till kvällen, så det får bli “Tapas á la Majvor”. Praktiskt och gott.

I morgon är det märkestagning för yngsta dottern i Disco/Jazzfunk. Man dansar upp inför domare och får omdöme och medalj. Tredje gången för henne, så i morgon är det Guld som ska tas.

Ha en fin Fredag!

6 thoughts on “En härlig kväll…

 1. Mysigt ser det ut som ni hade det. Tacksamt att få komma iväg och bli ompysslad och träffa folk!
  Jättefint halsband. Dottern har TS i silver med en himla massa berlocker till både halsband och armband. Jättefint!
  Hoppas du får en finfin fredag!
  Kram Pia

 2. Vilket fint halsband 🙂
  Låter som du hade en bra kväll med kollegorna , både med god mat och sällskap.
  Tycker du gör helt rätt som kastar sjalen 🙂
  Men samtidigt förstår jag om det är jobbigt.
  Jag vet att du fixar det, för du är sjukt stark och det beundrar jag med dig.
  Önskar dig och din familj en trevlig helg. Kram

 3. Låter som du haft det trevligt & spännande med dottern o om hon får guldet då men vi håller tummen 🙂 hoppas du får en skön kväll oxå kramen

 4. Vilken härlig kväll! och en av fördelarna med att vara vuxen är att man får öppna julklappar i förväg om man vill 😉

 5. Vad härligt att kvällen blev så lyckad!! Sådant kan man verkligen leva på länge…
  Hoppas du får en fin helg!

  Kramar

 6. Vad härligt att middagen blev så lyckad!
  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s