Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Julmiddag på G!

3 Comments

Snökaoset har lagt sig här hos oss och det var en glad lilltjej jag skjutsade till skolan. Ny pulka inför dagens pulkaåkningseftermiddag med fritids och med smarrig fika i ryggan. Efter det blir det  disco på fritids. En kanondag för en 9-åring med energi som räcker till att värma upp ett hus mitt i vintern!

Kanonkväll även för mig. Jag ska på julmiddag med jobbet och det ska bli så kul och mysigt. Som jag sagt förut händer det ju inte så vansinnigt mycket här förutom sjukhusbesök, handla på ICA, tvätta kläder, plocka ur diskmaskinen och skjutsa barnen…ja ni fattar. Mina jobbarkompisar är världsbäst och det är alltid lika kul att träffa dem. Så jag ser verkligen fram emot kvällen.

Annars flyter det på. Ska slå in lite julklappar sen så jag får koll på läget. Har en förmåga att köpa saker, gömma och glömma. Så jag måste se vad jag köpt och om det är något sånär jämt mellan tjejerna och om det är något som ska kompletteras.

I morgon ska lillfia till frissan och sen blir det dans som vanligt på Fredagar. Två Fredagar kvar innan även Tävlingsdiscot tar jullov.

I helgen kanske vi åker in på Julmarknaden i stan. Maken var ju där och fotade förra helgen. Men jag är också sugen på en sväng till stan. Vi får se…men bli mer sugen när jag ser några av hans fina bilder.

Julmarknad 3

Julmarmnad 2

Julmarknad

Näpp, nu påtår!

3 thoughts on “Julmiddag på G!

 1. Det låter trevligt med julmiddag.
  Bra arbetskamrater är guld värt!
  Kram

 2. Åh Therese – det låter ju fantastiskt kul! Precis som Millan säger är bra arbetskamrater guld värda. Jag älskar mina också.. *ler*

  Ha det bra i kväll! Kram

 3. Hoppas att du hade en fin kväll!
  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s