Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

I kväll har jag Lördag!

8 Comments

I kväll har jag Lördag! Fredagen bjöd i och för sig på en jättegod rostbiff, västerbottengratinerad  ungspotatis, vitlöksfrästa kantareller att toppa biffarna med, rödvinssås och bearnaise. Medan de övriga familjen tyckte det smakade toppen, tyckte mina cytostatikasmaklökar att det  smakade blaha blaha. Så kan det bli! Tidigt i säng vart det också, då vi skulle upp och iväg till Discotävling i Eskilstuna på Lördagen.

Lördagen startade 05.00 och avfärd 07.00 mot Eskilstuna. En lång tävlingsdag som för oss slutade vid 21.00. Kom hem strax efter 23.00 och Lördagsmiddagen bestod av en Sporthallsburgare, och senare ett sent mål på Mc Donalds, bestående av en milkshake och en pommes!

Reparerar alltså skadan i kväll. Njöt nyss av ett glas bubbel i massagestolen, med nya Amelia. Nu blir det lite dator  och matplaneringsmys. Ikväll blir det kött igen fast ihop med en risotto med sparris, västerbotten (brukar ta i lite parmesan också gillar combon), ruccola och  svamp. Balsamicocréme och ett gott rött vin i glaset. hade tänkt att göra fyllda lövbiffar efter ett recept i DN, men orkade mig bara inte ut i rusket i dag för att handla. Får bli en middag på sånt jag har hemma.

Dagen har varit otroligt lugn och soft. Tvättat och fixat, rensat ur frysen, hjälpt till med läxor och sånt. Maken har något “kris- och panikartat” på jobbet så han var tvungen att åka vid 08.30 och hinner förmodligen inte hem till vår “Lördagmiddag” med Solsidan kl 20.00! Sånt är chefslivet   😦    !

Äldsta dottern väckte jag vid 12, hon åt just lunch ( 17.15), hon gjorde Amerikanska pankisar. Hon är suverän på det, de är såååå goda! Hoppas hon orkar lite av kvällens läckerheter också….men hon är svår att hålla borta från kött och sparris 😉 så det blir nog inga problem.

Hoppas ni alla haft en soft söndag!

Bjuder er på en fin höstbild maken tagit!

8 thoughts on “I kväll har jag Lördag!

 1. Hej T ! Hur 17 gör jag för och få en blogg på WordPress, Nu har jag suttit hela söndagen utan och komma någon vart..det är ju såå krångligt, måste jag ladda ner program på dator ??? Eller hur gjorde du ?
  Många söndagskramar och ett rop på hjälp till flytten !!!
  Mia

 2. Hoppas tävlingen gick bra!!! *ler* Och vilken UNDERBAR bild!! Du T – bara att läsa om maten gör att saliven rinner till.. Beklagar att dina smaklökar inte låter dig njuta av maten. Tänk vad underbart det blir när det blir bra!

  Kramar

 3. Låter som du haft en toppenhelg :))

 4. Låter som en härlig “lördag”! Själv laddar jag upp för veckan efter att ha haft en riktigt skön helg!

 5. Godmorgon!
  Låter som en härlig helg!

  Kram på dej

 6. maila din adress till mig snabbt kram berättar sen

 7. Härliga bilder kram Diana

 8. Här fixar vi och trixar med dagarna…
  Det ser väldigt gott ut.
  Mega kramar i massor / Jane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s