Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Både annorlunda och business as usual…

5 Comments

Ja idag ska jag som sagt på kurs/träff i smink och hudvård på Radiumhemmet. Ska bli spännande och kul men också lite jobbigt. Har sen jag fick diagnosen märkt att jag tycker det är lite jobbigt att träffa nya människor. Det tar så mycket energi. Tycker det är kul en liten stund, men sen orkar jag liksom inte mer, vill vara ifred.  Här är ju alla drabbade av cancer. Lite orolig att det bara ska bli massa sjukdomshistorier och bedrövligheter. Samtidigt som det ju är så roligt och givande att träffa personer i samma sits och med samma erfarenheter och tankar som man själv. Man kan peppa och stötta och det kan ge mycket. Men jag är inte mycket för Lumparhistorier, Förlossningshistorier, Sjukdomshistorier etc i sociala sammanhang (skillnad på jobbet såklart), det blir ofta bara ett ältande och saggande och den enda som tycker det är intressant är berättaren  själv.  Ja vi får väl se hur det blir!

    Bild tagen från webben.

 

 

Sen blir det Disco som vanligt. Träning i hallen. För snart kör tävlingarna igång! Kul!!

[youtubeplay id=”ojrcT-ATEyc” size=”medium”]

Sen hem och göra Fredagmiddag. Ikväll tänker Majvors Kitchen bjuda på Spaghetti, med vitlöksfrästa kantareller, sås på grädde och parmesan och parmaskinka on top. Till det tänkte jag en Faustino VII, det var läääänge sen. Ett tag var den ju så populär, typ 96-97 och nu hade flaskan fått ny design så jag föll för den och tänkte återuppleva gamla smakminnen.

Lite lustigt,  just som jag skriver detta visar Nyhetsmorgon viner som var poppis 1992 och presenterar idag de vintips de hade då! Lite återblick både här och där alltså!

Hoppas ni får en fin Fredag alla!

 

Advertisements

5 thoughts on “Både annorlunda och business as usual…

 1. Hoppas det går bra på sminkträffen!

  Åh rödvin! Nu blev jag också sugen! Får nog ta och köpa men en miniflaska… för hemma hos mej är det bara jag som dricker

 2. Jag gillar inte heller massa sjukdomshistorier där folk tävlar om vem som har/hade det värst…men tänk positivt det kanske blir mysigt ändå 🙂

  Discofilmen var ju riktigt kul, sådär skulle man dansa! Träna lite och sen bara skaka loss….
  Maten låter väldigt gott (man kan byta osten & grädden till mjölkfria grejer win-win 😉 ) och vinet, det måste jag bara prova.
  Ha en fin kväll! Kram

 3. Hoppas att det var en givande smink kurs du var på. Och att det inte ältades för mycket sjukdomar.
  Ha en jätte fin helg nu vännen.
  Ps. Maten och vinet låter fantastiskt gott. Ds
  Kramar i massor / Jane

 4. Hoppas dagen blev bra och att du har en härlig fredag!

 5. Hoppas att sminkkursen var givande och att fredagen blev bra, den där pastan lät god, vill jag ha receptet på 🙂 kram Diana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s