Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

My New Look!

11 Comments

Japp så var det gjort. Äldsta dottern hjälpte mig att klippa av håret och sen raka av resten! Kändes inte så hemskt när det väl var gjort. Riktigt skönt att ha det gjort, det har ju ändå legat framför mig som ett “komma skall”.

Nu känns det lite spännande. Jag hade ju aldrig skaffat mig denna “frisyr” om jag inte råkat ut för detta. Så på det viset är man ju en erfarenhet rikare och man behöver ju aldrig fundera över hur man ser ut i håret. Har aldrig gillat mitt hår, tunt men i och  för sig många strån, men tunna och fina strån som blir elektriska och frizziga. Vem vet kanske behåller denna frilla forever!

Känns då inte bra att sen kommer antagligen ögonbryn och fransar också falla……

I dag blir det provtagning och sen skjuts av dottern till kompis. De ska iväg på konfirmationsläger i morgon bitti. Två veckor blir hon borta, kommer att sakna henne massor men hoppas hon får det toppenbra!

Nu  lite lunch, hörs sen!

20120801-132949.jpg

11 thoughts on “My New Look!

 1. Skriv din kommentar här!Du är jättefin, Therese. Kram från Ruth.

 2. Vilken fantastiskt fin huvudform du har! Alla har inte det, men du är vacker! Min väninna som genomgår detsamma som dig frossar just nu i härliga bredbrättade solhattar, hon lägger ut rena hattparaden på fejjan, ett tips kanske?

 3. Vet du vad Therese? Håller helt och hållet med Freja! Du har verkligen en fantastiskt fin huvudform!!! Och det har verkligen inte alla!! Vackert!

  Många kramar

 4. Du är vacker som tusan vännen! massor av kramar Diana

 5. Instämmer uppriktigt med föregående talare, du är vacker!

 6. Men wow vad du är snygg utanygg n hår, man måste verkligen ha en snygg form på skallen o det vet man ju knappast innan man tar bort håret 🙂 men verkligen snyggt & passande …..s

 7. Du är jätte tjusig!! Vet att det är tufft framförallt när öbonbryn och fransar ramlar men de växer ju ut igen. Själv väntar jag nu på min sista behandling. Jättestor kram!!

 8. Om du bara visste så fin du är !!!

 9. Vill bara säga att jag tycker du är otroligt stark! Jag tänker på dig ofta. Ser fram emot då du kommer tillbaka till jobbet och vi får träffa dig igen! 🙂 Stor kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s