Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Kort frilla…och New York del 6

6 Comments

 

20120717-174041.jpg

Sov till 9-rycket och kom äntligen ihåg att jag skulle äta äggmacka till frukost. Tack vare att jag skrev en lapp till mig själv igår! Har varit sugen på det ett tag men glömmer det på morgonen och gör det jag alltid brukar göra, dvs te och rostat bröd med ost, av gammal vana.

Idag var det så dags att klippa av mig håret. En kortare frisyr så att det inte blir sån skillnad när det börjar falla av om ett par veckor. Blev nöjd, även om jag såklart hellre skulle klippt mig av någon annan anledning.

Var förbi jobbet en sväng. Hämtade Rikskuponger och fikade med den lilla skara som jobbade. Jättemysigt att få se dem igen. Inser hur mycket man tycker om sina kollegor och arbetsplats när man varit därifrån ett tag. Ja det vet jag ju förstås annars också, men man blir verkligen påmind när man är borta och sen träffar dem. Då känner man hur mycket man saknar dem och jobbet!

Ikväll blir det descutandusch igen, inför port-a-cath operationen i morgon. Direkt efter op ska jag till onkologen för Cytostatika och sen till kuratorn. Busy day liksom!

Känns lite som sista kvällen……vet ju inte hur jag mår sen. Så ikväll blir det en av mina favvomiddagar. Kycklingfilé och risotto med massor av parmesan, sparris och kantareller.

Ikväll blir det Allsång och film! Ha det så bra!

New York – sjättedagen- del 6.

 

Maken gav sig tidigt av mot Brooklyn Bridge. Ingen av oss andra var sugna på att åka dit så vi satsade på att shoppa på Lexington Street och sen besöka Abercrombie igen.

Vi åt lunch på TGIF. Beställde en öl och kyparen undrade om jag ville ha flaska eller glas. Beställde glas och såg framför mig en normalstort glas öl. Nä in kom ett jätteglas, blev kissnödig bara jag tittade på det. Tjejerna fick flera påfyllningar läsk i deras, redan stora  glas…ingick i priset!

     

     

 

På kvällen vart det Italiensk restaurang. Vi hade inte bokat bord men de fixade plats för fem. Lite annorlunda placering dock, fick som ett eget litet rum i restaurangen. Så glöm det där med att sitta och insupa atmosfären och titta på folk. Där satt vi 5 och tittade på varandra. Men det var gott och trevligt. Ägarna verkade vara ett äldre par, där frun och hennes vänninna såg mer och mer packade ut vad tiden gick.

     

 

Dagens kap!

 

6 thoughts on “Kort frilla…och New York del 6

  1. Jag förstår att det inte är nån kul anledning att klippa håret, men du passar kanonbra i den frisyren! Ohh, shopping och god mat, det bästa med att resa!

  2. Kikar in och läser ikapp lite. Fin frilla tycker jag, bekvämt på sommaren. Kram.

  3. Du är jättefin i kort hår – även om du naturligtvis har rätt. Man vill kunna bestämma anledningen till det själv!

    Förstår hur du måste känna Therese. Skickar därför en MASSA styrkekramar!! Det kommer att gå väl!

  4. Kort passar dig, men håller med om anled till att klippa sig skall vara en annan, men vilka fina bilder din man fick till 🙂 ha en fin dag kram

  5. Fin du är, stor kram och lycka till idag /Diana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s