Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Ovisshet!

8 Comments

Jag är en sådan där person som avskyr när saker hänger i luften. Kanske det då är ännu värre att vänta på svar, än för gemene man. Har fyra saker som hänger i luften och som inte kan skänka mitt sinne ro. Inte så att alla är hemska eller jobbiga saker, men just ovissheten i sig är jobbig. Men man måste väl lära sig att hantera sånt. Man kan ju inte veta allt alltid.

Tre av fyra saker kommar jag nog få svar på innan veckan är slut. Det som betyder mest är ju såklart min sjukdomsbesked, hur elak cancern är och vad som ska hända i behandlingsväg. God tvåa är väl om vår New York resa kan bli av eller inte. Sen är det ett par saker till, som jag återkommer till när de är rodda ihamn.

Majvors Kitchen provade ikväll en rökt fläskfilé, en nyhet (på vårt ica iaf). Riktigt gott. Halloumi vart det igen, då 850g paketet öppnades igår och jag vet inte hur många dagar det håller öppnat….så det blir väl ngt med Halloumi i morgon också!

Nu ska jag pussa lillfia go´natt,så hon är pigg och glad i morgon och så vi andra kan kolla lite deckare och smeta i oss varsin skål med popcorn! Gött!

20120610-202144.jpg

8 thoughts on “Ovisshet!

 1. Tur att Halloumi är så gott 😉 Håller tummarna för att du ska få glädjande besked och väntar på rapport om de saker du fortfarande håller på ett tag….

 2. Jag hoppas att du får alla svar snart!! Det är fruktansvärt att vänta, och vänta och vänta…man gör ju inget annat 😦
  Hoppas även att resan blir av!!
  Rökt fläskfilé är gudomligt!! Men just nu för tillfället kan jag inte äta rökt, fet, stekt eller gravad mat…inte så många grönsaker heller. Men jäklaranamma när gallblåsan är bortplockad! Då blir det frossa ;D

  Stoooora Kramar!!

 3. Håller också tummarna, det vet du!!! kramar till dig och hoppas att du njöt av din goda middag, vi var på brunch idag i Sollentuna hos syrran så jag var mätt ända tills kvällskvisten… 😉

 4. Hoppas du väldigt snart får svar på det som har med din sjukdom att göra! Jag håller alla tummar och tår!

  Kram

 5. Vet precis vad Du menar, men osäkerheten, minns såå väl. Se till och håll Dig så busy som möjligt .Jag håller alla tummarna jag kan att Du får ett toppenbra besked och att Din resa kan bli av 🙂 Se det i tanken redan. Många kramar till Dig T !Mia

 6. Håller tummarna för att beskeden är som du önskar.
  Kram

 7. Håller tummen för dig att ditt besked är som du hoppas, ha en fin dag å ta hand om dig på bästa sätt…kram

 8. Håller tummar och tår för positva besked!
  Många kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s