Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Dagen har flutit förbi

3 Comments

Njöt av mitt morgonkaffe, läste lite bloggar, spelade lite Wordfeud….ja lite sånt där småpyssel.

Rotade i frysen efter något att äta till lunch. Hittade en påse med något jag knappt såg vad det var. Det visade sig vara kalvfärsbiffar med pinjenötter och citronsås. Jag minns att jag lagade dem för ett tag sen och att de gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Men som vanligt var det då ngt recept jag hittat någonstans och nu inte alls vet var det finns, så jag kan göra dem igen. Så är det ofta här. Lagar nya rätter varje helg, ur någon tidning, bok, nätet eller hittar på själv…och sen kommer jag inte ihåg alls hur och vad…bara att vi åt något gott….den där helgen…

Lite hjälp för minnet har jag av min Matgrupp på Fb, där jag fotar och skriver vad jag gjort (inte recept direkt, utan ungefär). Men nu har jag varit dålig på att uppdatera där, har liksom kommit annat emellan….har inte lagat så mycket nu mat just de senaste månaderna (sen jag vart sjuk tappade jag lite ork och lust), och har jag gjort det har det hamnat på bild här istället. Får ta och skärpa mig på den punkten….matlagning är ju en av mina favoritsysslor!

Mätt och trött vart det middagssovning i någon timme. Tycker fortfarande att det är skönt att lägga mig och vila svullnaden i armhålan. Den är iofs mycket mindre nu men det känns bra! Sen blir jag ofantligt trött i psyket. Liksom inte sådär gäspigt trött, utan mer förlamande trött….men har läst info på Cancerfonden och det verkar höra till den här fasen…med bearbetning av diagnos, rädsla, sorg, ledsamhet etc etc Har fått magkatarr också, men det är väl inte så konstigt kanske…Samarin och Omeprazol, mitt nya godis!

Åkte sen och gjorde några ärenden och sen bar det iväg till Tibblehallen för att se på Lilltjejen och hennes skola som skulle ha dansuppvisning “I sagornas värld”. De var jätteduktiga och fina. 180 elever dansade samtidigt, rätt maffigt!

Ska krypa ner och läsa lite (om inte ögonloken börjar klippa).

Ikväll blir det en av makens bilder igen……sov gott alla!

3 thoughts on “Dagen har flutit förbi

  1. Inte underligt om du blir psykiskt trött, du får ju aldrig besked. Håller tummarna för att de inte ska ändra tiden igen och att det ska vara ett glädjande besked!

  2. Fantastiskt fina bilder på din blogg! Krya på dig!

  3. Underbar bild!! Vad duktig din man är på att fota. Hoppas att du får en fin fredagkväll. Kramen

    Sv: Ja, jag bloggar även på Gazet.se. Blev tillfrågad av Mia H och tänkte att det kunde vara kul. Kan bli lite mycket med två bloggar bara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s