Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Dagen började supermysigt…

10 Comments

…med att få träffa en del av arbetskamraterna och sen åka med  L till stan för att fixa våra jobbleg som nu var klara. På samma innegård som det skedde fanns en restaurang där vi åt lunch. Kanongott. Vi hade jättemysigt och det var verkligen vad min sargade själ behöver. Jag åt en räksallad, ser kanske inte jättegod ut på bilden då jag dränkt den i Rhode Island som är en favvo, men jag lovar den var supergod. Generösa som de var fick man inte bara kaffe på maten, utan både capucchino eller latte för ynka 10:an på maten. T.o.m toan var så mysig att man ville stanna och ta eftermiddgskaffet där (Ja inte på toan då 🙂 )!

Shoppade runt lite på Täby C sen när L skulle tillbaka till jobbet. Härmade syrran och köpte ett likadant linne och en blus plus ett linne till Lilltjejen.

Sen måsteärenden á la Apoteket och ICA.

Hade sen inte mer än lagt mig för att vila så ringde de från Bröstcentrum på KS och berättade att mitt besök på Torsdag, då jag skulle få besked om hur allvarligt det är och vilken behandling jag ska få, blir uppskjutet till den 11/6!!!!!!!  Jag får spunken. Kanske löjligt, men man har på något vis hängt upp sin tillvaro på DET datumet, alltså 31/5!! . Känner det också som att någon däruppe tydligen vill att man ska ätas upp innifrån och sjävdö! Nä fan så jobbigt att få vänta på behandlingsbesked igen…Hur fixar man det….vad gör jag under tiden…bara går och väntar och ser snygg ut….men va fan….detta är inte OK. MEN det finns inte tillräckligt med patologer för allt de behöver analysera…och ja ..då får en del vänta på sina svar…Oh la la …där sitter jag!

Blir fundersam, jag tycker patolog verkar vara jättespännande. Ville bli rättsläkare….insåg efter mina år på Ekonomisk linje och 12 år i Bank och sen inläsning på Komvux, att mina betyg i Fysik och Matte aldrig skulle räcka till Läkarlinjen och någon Rättsläkarkarriär (alternativt på önskelistan stod Hjärnkirurg eller Musicalartist!!) så jag satsade på Sjuksköterskelinjen. Vilket jag iofs aldrig ångrat och trivs som fisken med  att ha en vidareutbildning i “Hälso-och sjukvård för barn och ungdom” och jobba på BVC, med erfarenhet från Neo i flera år, och ha världens bästa arbetsplats. MEN det jag ville säga var att jag inte fattar patologbristen…verkar ju Überspännande jobb!! Call me anyday..liksom..

Ja spelar ingen roll om/ att jag gråter och skriker, det är bara att vänta…och hoppas att inga elaka celler sprider sig till ställen de inte är välkomna…och gör denna jävla sjukdom obotlig…

 

20120529-210623.jpg

Advertisements

10 thoughts on “Dagen började supermysigt…

 1. Fyll koppen med chai latte och jag säger “Jipeee, smaskens!”.

 2. Ser ju gôrgott ut ju! 🙂

 3. åh vilka härliga bilder 🙂 blir ledsen då jag läser att du är ledsen jag förstår inte att dem bara kan flytta fram tider på det sättet dom fattar väl att man mår skit….tänker på dig å kram ta hand om dig

 4. åh goa gamla täby C! Där har man hängt många gånger:-) kram

 5. Förstår mycket väl Din frustration, men tyvärr är det bara at stå ut och hoppas, hoppas att Du får ett toppenbra besked 🙂 Många kramar Mia

 6. Skickar över många varma kramar/Diana

 7. Men hur i hela friden tänker dom! Jag blir förbannad på riktigt!!! Vafan! Det är nog så jobbigt att få vänta på en tid som ligger ett par dagar framåt, men att skjuta upp den två veckor är ju vansinne! Baaaah!
  Hoppas att du är vid gott mod iallafall och kan sysselsätta dina tankar med något annat så länge. När jag är “depp” så läser jag mina favoritböcker, om och om igen. Kan plöja igenom hur många som helst i rad- Tycker det är skönt att koppla bort världen runtomkring med spännande böcker!

  Stora Kramar!

 8. Naxos blir det i aug 2 veckor 🙂 ta hand om dig kram

 9. Men usch M/T, vad hemskt tråkigt att det blev så!! Förstår att väntan blir jättelång. Inte mycket annat finns i hjärnan än längtan efter ett svar..

  Skickar många kramar

 10. Skriv din kommentar här! Vad jobbigt för dig med denna väntan , som dessutom förlängs. Hoppas du hittar kraft hos familj o vänner. Kram<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s