Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Ny dag

9 Comments

Yttligare en dag har förflutit sen operation. Känns helt ok. Var lite matt och yr efter att ha duschat, klätt mig och torkat håret + att allting tar längre tid. Lite pensionärsvarning här alltså!

Armen är ganska ordentligt domnad från armhålan och neråt armbågen. Känns ungefär som någon sprutat tandläkarbedövning i gäddhänget. Men det blir väl en del nerver som ryker/skärs av när man gräver lymfa i armhålan gissar jag.

Annars har jag varit och shoppat Sport BH:ar, doctors orders, så nu är jag fullt utrustad vad det anbelangar. Litet lager av smärtis har också införskaffats, man vill ju inte ha ont i onödan.

Solen skiner över oss här hemma, tjejerna ligger i poolen ( ja stora tjejen ligger väl på beachen i Alicante, henne har vi inte hört ett ljud ifrån, gissar att hon inte har tid), maken fixar och donar, snart ska vi grilla färsk lax och svänga ihop en sallad på Bulgur, halloumi, ruccola, körsbärstomat och sparris. Undra om man vågar sig på ett litet glas vin….eller om det blir snurrigt värre då?!

Ha en fin kväll alla!

Advertisements

9 thoughts on “Ny dag

 1. Var rädd om dig, ligg i en solstol och ta det lugnt!!! tänk på att det tar tid att läka nu, kram, energi, sol och kraft till dig!

 2. Vilket energiknippe du är vännen, försök att ta det lugnt och var rädd om dig.Se till att mannen pysslar om dig ordentligt kramar Diana

 3. Gott att operationen är gjord. Du verkar vara hyfsat pigg för att vara nyopererad och det visar ju på gott gry! 🙂 Nu gäller det att ta en dag i taget både på det ena och andra sättet. Kram.

 4. Låter som om du har det relativt fint.. Vad glad jag blir! Håller med Diana – ta hand om dig och låt andra skämma bort dig! Kramar

 5. Ta hand om dig och medicinera om det gör ont, inte värt att gå runt och vara “tapper”, som min man alltid är, bara för att inte ta tabletter. Skickar varma kramar!

 6. Ligg i soffan och ta det lugnt dem första dagarna. Jag var på fest 4 dagar efteråt och drack vin…hm tror aldrig jag mått såå bra som Då.,Låt andra passa upp Dig och såret kommer det att sticka i lång tid efteråt. Jag känner fortfarande av mitt under ansträngning. Krya på Dig massor T, Kram Mia

 7. Ta det lugnt & låt din familj pyssla om dig hoppas du mår bättre o vila dig kram kram

 8. Vad obehagligt med känseln, men det kommer ju tillbaka så småningom. När jag opererade handen så var jag helt bedövad i flera veckor kändes det som.
  Hoppas att du mår bättre och vilar ordentligt!!!
  Stora Kramar!!

 9. Hoppas det är bra med dig ..kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s