Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Yes!

3 Comments

Då var två av tio shower dansade! De är sååå duktiga. Och det är så kul att se dem! Vi föräldrar i Tävlingsdansarföreningen har sålt fika och godis för att sen kunna sponsra våra duktiga tävlingsdansare. Två dar kvar, 8 förest. Jag går lite utöver listan. Fixar med det jag känner jag pallar. Det känns skönt och lagom. Precis det jag behöver, lite social gemenskap men på mina villkor. Alla är så snälla som är ok med det. Nä nu måste det bli nattis, i morgon bitti är vi på’t igen!

20120511-233338.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Yes!

  1. Oj Majvor/T, du verkar ha haft en hel del att göra! *ler* Men så klart att du skall kunna göra lite saker utöver listan och inte känna att du MÅSTE göra en viss grej… Det kan jag tänka mig att de är “skyldiga” dig redan. Jag anar att du gör en hel del för tjejerna.

    Trevligt att läsa dina tidigare inlägg – se absolut O’boyen som ett omen!! Och damen i väntrummet kunde nog behöva en liten fundering. För visst skall man vara tacksam för de gratis undersökningarna!

    Många kramar och med önskan om en fin lördag!

  2. Kul med dansen så du får lite annat att tänka på 🙂 underbara bilder och hejja tjejerna 🙂 Ha en härlig lördag kramar Diana

  3. Heja heja!! säger som Diana! och du, ha ha tack för din kommentar hos mig!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s