Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

En måndag som…

3 Comments

gick riktigt bra och ganska fort. Jobbade som vanligt och hämtade lillfia med kompis. Hade några små önskningar på jobbet, vissa saker jag känner att jag inte riktigt har kraft och energi för, och det vart direkt tillgodosett av mina underbara arbetskamrater. Nu är jag bara lite nojig att jag ska bli smittad av något snorigt barn. Man brukar ju inte bli opererad om man är sjuk. Jag har iofs inte fått någon tid för det än men jobbar ju ett tag till, och trots lappar på dörren om att varken barn eller föräldrar får komma in på BVC om de inte är friska, så är det några per dag som antingen inte läser, tänker eller helt enkelt bara skiter i det! Jag vill inte vänta på op längre än nödvändigt!

Oj, just nu ringde ett blombud på dörren, helt fantastiska blommor kom från alla på jobbet. Man blir så glad och det värmer ända in i själ och hjärta.

Otroligt sugen på att ha Fredagkväll, med god mat, vin och sovmorgon efter. Helgen försvann ju liksom. Men veckorna brukar ju bara rinna iväg, så snart är man ju där. Inte för att jag har sovmorgon på lördag direkt, Ny discotävling på G.

I morgon kommer städerskan, äntligen, hon har varit påskledig och bortrest och nu är hon saknad kan jag säga. Sotarn kommer förbi en sväng också…ja allt på en gång ska det vara!

Hittade en av makens fina bilder på hans blogg, känner mig lite som den fågeln….påväg ut mot det okända…

Ha en fin kväll!

 

 

3 thoughts on “En måndag som…

 1. Vilka härliga arbetskamrater du har.
  Ha en fin kväll nu, var rädd om dig!
  Kram

 2. Måste kännas bra och bli ihågkommen sådär..Fint av dina arbetskamrater 🙂 …

  Och vilken vacker bild 🙂

  Önskar den härligaste kvällen… 🙂

 3. Ha en skön kväll 🙂 kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s