Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Att ta sig igenom denna dag…

8 Comments

…..var ingen lek. Lade mig vid 22.30 igår och vaknade strax efter 00.00, antagligen av att maken gick och lade sig, eller något annat. Hur som helst kunde jag för mitt liv inte somna om. Lade mig tillslut på soffan för att kunna “torktumla” utan att riskera väcka maken. Men somnade aldrig riktigt hårt, lite dås bara och sen var det dags att gå upp och till jobbet. 1 1/2 timmars sömn är absolut för lite för mig som kräver 8 för att vara människa.

Tog mig igenom arbetsdagen, hade möte med BUP och det blev en stor kopp kaffe med till det mötet. Kollegan lovade att putta på mig om jag skulle somna, men riktigt så illa blev det inte. Sen när arbetsdagen var slut, var det dags för tandläkaren. Vilket är bland det absolut värsta jag vet. Han lagade min spruckna tand, medan mina knogar vitnade runt stolskarmarna. Efter det var jag inte bara “trött”-slut utan också “mentalt”- slut. Blev yr och illamående på vägen hem av anspänning och trötthet. Innan tandisbesöket slank jag dock in på Åhléns, för att fördriva lite tid, och handlade en kofta för födelsedagspengarna jag fick av mamma och pappa. Jättefin, bild kommer sen!

Sen till ICA vilket var ett måste, då allt hemma tagit slut under påskhelgen. Sen hämta lillfia på fritids. Väl hemma var jag som en “urvriden disktrasa”, eller “urskitet äppelmos”, ja välj själva…..Var bara tvungen att lägga mig och sova en timma innan det var dags att laga middag. Men tjejerna respekterade detta och roade sig med varandra så jag fick sova, gulle tjejer!

Så nu vankas det kulinariska läckerheter, NOT. Lite Cirtonbitare, med ris och gräddfilssås…..men det är vad jag orkar med att laga…det är Findus och jag ikväl, haha.

Nu daags att äta, hej så länge!

 

Advertisements

8 thoughts on “Att ta sig igenom denna dag…

 1. Åh fy, det är vråljobbigt med sådana dagar. Men på något konstigt vis så brukar man klara dem. Och vilka rara barn! Min flicka brukar också förstå när jag måste lägga mig raklång efter dylika nätter. 🙂

 2. Oj, vad du hunnit mycket idag! Sv: här är det nog bäst att vänta med sommardäcken ett tag. Kram

 3. Sömn, inte lätt och spelar så stor roll i livet!!
  Hopp om att det går bra, och ordnar sig!
  Kram

 4. Behöver minst 8 timmars sömn..kramis Diana

 5. 7-8 timmars sömn behöver jag oxå men hoppas du sovit gott i natt allafall ha en fin dag kram ta hand om dig …

 6. Jag behöver minst 8 timmars sömn!
  Du fixade i alla fall dagen utan att somna en enda gång.
  Hoppas att du fick sova inatt.
  Kram

 7. Jag behöver minst 6 timmar för att vara som folk, men inatt hade jag gallstensanfall mellan 21-03. Fick sova i två timmar innan väckarklockan ringde :-/
  Tandläkaren är det absolut värsta jag vet! Har gått med en sprucken tand i 2 år…tar mig aldrig modet och kommer iväg 😦
  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s