Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Tisdag

2 Comments

En helt vanlig tisdag. Jobbat, har iofs varit på två jobbmöten, och det är inte så ofta. Ett med MVC och ett med BUP, det ger ju lite omväxling i arbetsdagen. Sen skjutsat till dansskolan och har en vända dit kvar senare kväll om inte maken lyckats komma från jobbet och kan hämta på vägen hem.

Fixade lite middag, en sallad på bovete, ruccola, gurka, tomat och grillad kyckling. Tänkte ha fetaost på också, men det glömde jag. Är lite trött idag!

Dragit igång en tvättmaskin, ja ni hör….ingen jättespännande dag direkt. Skulle gärna sätta mig och läsa en stund sen, men vet att kommer att vara för trött. Ibland kan man inte låta bli att fundera över vad man gjode innan barnen kom, måste ju hunnit och orkat massor. Jag menar inte att det är deras “fel” på något sätt, men tänk…en femtedel av all tvätt man har idag, en femtedels mat att släpa hem….bara ett par exempel.
Minns inte…

Ha en skön kväll!

2 thoughts on “Tisdag

  1. Hallå! lät som en rätt hyffsad dag så här mitt i veckan:-) ja du och så är det ju… livet innan och efter barnen;-) ha det

  2. *ler* Mmmm, jag känner igen det där… Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s