Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Rattmuff på!

3 Comments

Körde “Rattmuff” av konceptet för ett par dagar sen, bara för att redan idag köra “Rattmuff på”! Inte särskilt ofta jag blir nedstämt eller deprimerad men att kliva upp och bekräfta ett bakslag på -12 grader, är nog en av de anldningar jag definitivt halkar ner i sinnesstämning av! Hua…nu får det räcka. Vet att det bara är början av Mars, men det struntar jag i!

Nu vill jag komma igång att hämta vårkläderna ur förrådet, ta ut alla vinterkläder ur garderoben och byta plats på dem. Likadant med skohyllorna, ut med varma stövlar och in med vårstövlar, converse och stövletter mm. Få slänga alla barnens vinterkängor och och slitna jackor (ja lilltjejens iaf). Det är vårkänslor det, att få rensa och byta plats….

Har inte alls samma känsla när jag gör samma race mellan vår och sommarkläder…..det är just vinter/vår växlingen som ger de härligaste känslorna.

Ha en fin dag!

Advertisements

3 thoughts on “Rattmuff på!

  1. Nä, så är det. Trist med bakslag. Men snart…. Ha en fin dag. Kram

  2. Jag som gillar höst, vinter och vårvinter är kanonglad att kylan kom tillbaka, ville inte bli av med snön än, och slask är inte kul….

  3. Äntligen hitatde jag tillbaka till Dig igen 🙂 har haft svårt när jag inte kunnat leta på bloggen som vanligt..men NU så allt i sin ordning igen. Du vad fina bilder du har fått in, jättesnygg layout !! Önskar fina tisdagen till Dig ! Kram Mia inne på Rosa Kokboken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s