Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Vad skönt

1 Comment

med en lugn Söndag. Känner mig rätt mör efter Fredagen och sen en Lördag som började 04,30, med uppstigning och fixande inför discotävling. Dvs hjälp med håruppsätning, lunchlådor, klistra glitterstenar på ögonlock, se till att allt är med etc. Denna tävling var i Katrineholm, gick bra för ena dottern inte för den andra. Men så är det, det varierar. De dansade jättebra, men hade olika domare och det är så olika hur de tycker och vilken stil de gillar. Mellandottern (hon i grönt) glad och nöjd över en 6:e plats (av ca 40 tävlande) och en prick, vilket innebär att efter nästa prick blir hon uppflyttad i guldklass.

Morgonkaffet idag fick avnjutas i sällskap med räkningarna, vet inte om räkningarna är så njutbara men nu är de betalda iaf och det känns ju skönt. Mellan och yngsta dottern håller på att skriva inköpslista till mig. Det ska tydligen bakas i morgon! Annars har de fixat, dammsugit och städat mellantjejens rum, för lillasyster ska få sova där nu när de är lediga, så de kan mysa på kvällarna. De har fixat så fint och mysigt, gulletjejerna…får se hur många dagar det tar innan det blir bråk…

Maken tog med sig stora tjejen denna gång, för en fotodag på stan. Jag vill mest fixa här hemma och landa inför veckan. Kollade lite på Kommissarie Banks, när jag kom hem igår kväll. Jättebra tycker jag, Peter Robinson skriver ju bra böcker, men orkade inte se hela så hoppas vi kan se fortsättningen i kväll. Mello missade jag helt, men har det inspelat så man får väl göra en snabbkoll för att hålla sig uppdaterad!

Sanslöst mycket tvätt det blir när man inte hinner tvätta på ett par dagar. Försöker få tjejerna att inse att man faktiskt inte behöver tvätta jeans bara för man har suttit på bussen ett par gånger, men de tycker det är äckligt annars. Fast lite håller jag med, har jag åkt tunnelbana (händer typ aldrig, bara i nödfall) vill jag också tvätta….sunkigare ställe får man ju leta efter. Ja äpplena faller väl inte långt från päronträdet gissar jag!

Ha en fin Söndag!

One thought on “Vad skönt

  1. Fullt upp kära du, hoppas du hinner vila lite 🙂 kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s