Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Skidbyxor….

3 Comments

…är ju inte något 14-åriga dottern frivilligt tar på sig. Började ana oråd när hon i morse ville att jag skulle plocka fram hennes skidbyxor ur förrådet! Det visar sig att hon och kompisen ska få ta hand om en liten hundvalp i morgon, och har planer på att ut och leka med den i snön. Tänk vad en liten hund kan göra, som inte mamma kan göra, dvs få på en 14-åring skidbyxor, haha!

Annars har en skön fredagsfeeling planterat sig i kroppen. Efter jobbet ska jag till min massör och starta helgen på bästa sätt! Sen ska stora tjejen och hennes kompis fixa lite Carbonara, så vi alla orkar köra hårt på kvällens Discoträning (ja jag står för körning av bil mer än discodans). Ikväll är det Coaching igen eftersom det är tävling igen nästa helg.

Blir väl lite ostar på kvällssidan, jag känner att jag har cravings efter parmesanost, så det får det bli bl.a. Någon bra film hoppas jag på också. Inget spännande på TV ikväll,  så vi får väl försöka enas om någon film jag har hamstrat i lådan. Ofta vill jag och tjejerna se samma, men inte maken. Han vill alltid se någon deckare, det gillar vi också….men nu fick ingen sån på lager…och sen vill man ju se de andra också…typ Änglagård 3 eller liknande.

I morgon hoppas jag på att kunna göra lite saker JAG vill. Vill göra nya Spotifyspellistor, sortera och fundera ut nya recept,  läsa tidningar med glatt papper, läsa bok och sippa på ett glas vitt under tiden. Laga trerätters…osv. Eftersom städerskan var här i veckan, så finns ju förutsättningarna. Litet tvättberg måste dock tas tag i och jag har lovat mellantjejen att hjälpa till att göra en planering inför hennes Engelskaprov hon har nästa vecka.  Sen taggar vi för Mello allihopa! Grönsaker och dipp är beställt av tjejerna…..så det får det bli!

Hörs sen, ha en skön Fredag!

 

3 thoughts on “Skidbyxor….

  1. Låter som du kommer att ha en skön helg 🙂 ha en härlig dag å njut kram

  2. Mmmmm, ost…. Saknar redan hotellets ostbricka, måste nog ut och shoppa lite i morgon….

  3. Hoppas du får en mysig helg 🙂 kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s