Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Oj det ska snöa i England!

1 Comment

Minns när jag jobbade där som Au Pair, då kom det lite snö en dag. Inte mycket i Svenska mått mätt. Men så pass att det låg kvar som ett vitt puder. Vilket gjorde att alla barn fick vara hemma från skolan, ingen behövde gå ut!! Ja jag tyckte onekligen att det var lite löjligt där och då. Jag kan dessutom garantera att jag “pulsade” i denna ofantliga  snömängd och tog mig till pub:en ändå! Modigt gjort va, haha!

I kväll satsar vi på att ha gäster. Vi har alla en hemsk hosta kvar, men jag tror det låter värre än det smittar. De säger att de vågar komma, så då får det bli så! Trevligt och mysigt. Gissar att tjejerna kommer att bänka sig framför melodifestivalen. Har laddat med godis åt dem! Mellantjejen brukar göra de mest fantastiska röstningslistor, och hon spar dem också, så vill jag kan jag se hur jag röstade på tex Afrodite sist de var med!

Har nu skrivit arbetsplan för köket, så nu är det bara att sätta igång…..nu ska här rivas ost i min fantastiska maskin (jag visat upp tidigare här i bloggen) den är oslagbar!

Ha en fin Lördag, vi hörs!

 

One thought on “Oj det ska snöa i England!

  1. Hosta å rinnande ögon ljus känslig är jag såå jobbigt …så ikväll är det mannen å jag som skall kolla mello 🙂 kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s