Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Krispigt och kallt ute

3 Comments

Jag är rätt glad att jag slipper gå ut, ja inte tycker jag det är kul att barnen är sjuka och visst skulle jag hellre gå till jobbet. Men enbart i kylans bemärkelse så är jag glad. Mycket mysigare att kura ihop sig, tända en brasa och läsa, blogga eller vad man nu gör.

Är nu helt fed up, med att alla är sjuka. Har mycket planerat i helgen som nu kanske inte blir av. En middag med goda vänner på lördag, hänger på en skör tråd. Svårt att veta om man ska gå vidare med middagsplaneringen eller om man bara ska lägga ner. De KAN ju vara på banan till lördag, elller inte! Sen gillar jag inte att fixa allt i sista minuten. Hade jag inte varit hemma och VAB:at hade allt varit färdighandlat nu. Så när som på färska kryddor etc. Men nu ska jag om alla blir friska handla både vin och mat och planera dukning och laga mat etc typ samma dag! Det är inte JAG, att inte vara i god tid, välplanerad och klar så långt som det går. Men sjukdom rår man ju inte på! Så man får släppa, ta det för vad det är och bara åka med och se hur det blir….

Sen behöver vi åka till sömmerskan i morgon eftermiddag. Hon är nästan klar med mellantjejens discodräkt, så det måste bara provas lite innan paljetterna ska på. Ska bli sååå kul att se hur det blir. Dotterns idé ihop med mina åsikter (några få, haha) och sömmerskans kunskape/erfarenhet om vad som är möjligt! Tror det blir kanon, bilder kommer sen….

Dessutom har de egentligen Coaching (inför tävlingen som är nästa helg) då de får experthjälp av sin Coach, som också är discodomare, i morgon kväll. Men det ligger ju verkligen också i riskzoonen….typiskt, det är verkligen nyttigt för deras träningsprogram att få denna expertis och input! Denna tävling som kommer kan nämligen tjejerna, om det går bra, ranka upp sig till A-klass med sina respektive grupper!

Jaja som sagt det blir som det blir….tar en kopp kaffe till, lutar mig tillbaka och avvaktar….

Lägger ut en bild på ett kyligt Stockholm som maken tagit. Är det några fotointresserade där ute så finns hans blogg bland mina länkar!

Ha en fin, om än kylig, dag!

Ett kyligt Stockholm

 

3 thoughts on “Krispigt och kallt ute

  1. Trist när saker inte blir av pga av sjukdom men det är ju samtidigt nåt som inte kan hjälpas. Hoppas de hinner krya på sig så helgen blir som ni planerat!

    Kram

  2. Trist när det inte blir som man planerat men sjuka är det inget att göra åt bara se till att bli frisk 🙂 kram å hoppas din dag blir bra trots allt …

  3. Väldigt tråkigt när saker och ting inte blir av. Och förstår att det kryper i dig – jag är också sådan att jag vill vara klar så mycket som möjligt så tidigt som möjligt..

    Härligt att höra någon annan som använder ordet ‘krispigt’ om kylan. Får ofta höra att jag är den enda!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s