Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Blir nog mer Citron-och Ingefärste idag…

3 Comments

för alla sjuklingar här hemma! Ja detta verkar vara en följetong. Orkade inte börja i någon ny bok igår kväll. Så får så göra ikväll istället. Älskar att vara “Mellan två böcker”. Det är så mysigt att gå och läsa på baksidorna, liksom noga välja ut vilken man är sugen på just nu. Ibland är det ju förstås svårt att välja. Jag beställer alltid pockets som kommer ut, som jag vill läsa, för att inte glömma bort att de finns. Men jag hinner aldrig läsa i samma takt som jag införskaffar dem. Ja förutom på sommaren då, när man sitter ute på terassen till sena kvällen  och myser med en bok. Nu är det så mycket aktiviteter, ffa med tjejerna på kvällarna, så man hinner inte förrän man lägger dig. Då räcker det med ett par sidor för mig innan jag börjar klippa med ögonlocken!

Lägger ut en bild på en vinflaska men mellantjej “slagit in”. Hon har älskat att slå in paket sen hon var jätteliten och gör de mest fantastiska inslagningar. Detta sätt att slå in en flaska vin tycker jag var ett jättefint sätt att slå in i stället för att tex köpa en “Gåbortspåse” på Systembolaget. Inte särskilt svårt heller, vilket det ju sällan är, det gäller bara att komma på idén.

Snart lunch i sjukstugan. Tror jag satsar på Gulaschsoppa. Kanske pressa i lite vitlök….eller inte…kanske inte blir så gott!! Eller så passar det perfekt!!

Blev inspirerad av Kakaobönan, som skrev på sin Blogg om Glossy Box, så nu har jag också beställt det. Älskar vardagslyx, längtar redan till v 9 då jag får 1:a boxen!

Ha en fin dag, vi hörs!

Fint inslagen vinflaska!

 

3 thoughts on “Blir nog mer Citron-och Ingefärste idag…

  1. Kul med Glossy Boxen. Hoppas du kommer bli nöjd!

    Läste ut en bok igår kväll så jag är också mellan två böcker. Undrar vilken jag ska läsa nu…

    Ha en fin dag!

  2. Åh va tjusig 🙂 blir ju glad av att bara se den 🙂 kram å ha en fin 1 feb…

  3. Hoppas dom kryar på sig 🙂 Fint paket kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s