Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Söndagskväll…

Leave a comment

20120129-183657.jpg

Söndagen har lunkat förbi i ett behagligt tempo. Jag har skött omvårdnaden av ett stycke sjuk dotter, en lillfis som ligger nerbäddad med 39 graders feber. Ganska lugnt och skönt dock, eftersom hon har en del energi i vanliga fall, om man säger så! Maken och mellantjejen har varit på stan och fotat. Kommer snart fler fina bilder i deras bloggar!!

Stora tjejen har varit med sin kompis i kyrkan, för bibelutdelning till konfirmanderna och sen slappat tillsammans i soffan. Jag har småplockat, tvättat och servat sjuklingen. Spelat Wf, Fb:at och Bloggat!

Nu pågår bastubad för makens del och jag fixar söndagmiddag. Idag bjudes potatis i ugn, kycklingfiléer med fetaost, rödlök, oliver och sallad. Eller rättare sagt jag blandar allt detta på ett stort fat, kanske kallas sallad alltihop då!

I morgon får maken VAB:a, jag var ju sjuk hela förra veckan, kan bara inte börja boka om alla patienter igen!! Han kan jobba hemifrån en del, men annars är det svårt för honnom att vara hemma…

Hoppas ni har en toppenkväll!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s