Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Härliga lördag….

2 Comments

20120114-152047.jpg

20120114-153925.jpg

Började denna härliga Lördag med att bege mig till en liten lokal butik, som min kompis har,  för lite feelgoodshopping. Köpte denna fina tunika och ett linne. De har också en Webbshop som jag har länkat här på Bloggen. Jag och lilltjejen har varit ensamma idag då det andra åkt iväg för att förverkliga någon fotoidé maken har. De lär väl dyka upp som nya bilder på hans blogg, som jag f.ö också har länkat här!

Jag har städat ut julen, men har inte riktigt hjärta att slänga ut granen. Den barrar ingenting och är hur fin som helst! Men julen ÄR ju slut…

Annars har jag pysslat med mina recept, skrivit in dem i datorn, så jag inte glömmer bort vad jag kommit på. Oljat in min nya bambuskärbräda, jag fick i julklapp, så den är redo att användas. Tvättat lite och donat.

Har en Chablis på kylning, som jag snart ska njuta av ihop med nya Femina innan jag börjar fixa med kvällens middag. Ikväll blir det smårätter som Parmaskinka, spenat-och fetaostknyten, focaccia, chévremousse, prästostgratinerad ölkorv, tomat-och mozzarellasallad, oliver och annat smaskens skafferiet förmår att bjuda på! Å vad vad skulle vilja ha en vinkyl, kanske något att önska sig till födelsedagen! 44 är väl lagom jämt för en sån, eller.. haha!

Ny ska jag Spotifya lite, dvs hitta lite ny musik till mina spellistor….har alltid på ngt bra när jag lagar mat….det är njutning det!

Älskar såna här dagar som består av shopping, få laga god mat, dricka gott vin, småpyssla och avsluta med en härlig Tv-kväll. I kväll är det ju Rheborgs tur i Stjärnorna på slottet och sen sista Morden i Midsomer….alltså ännu mer njutning!

Hoppas ni alla också gör något ni gillar och njuter av och har en lika härlig lördag som jag har!

2 thoughts on “Härliga lördag….

  1. Mysig dag och fina kläder.Trosa är verkligen mysigt 🙂 kram och ha en mysig lördag!

  2. Fina kläder du shoppat & din kväll låter oxå mysig här blir det oxå mysigt då mannen kommer hem film b la ta hand om dig å kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s