Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

En ganska lugn och skön torsdag….

2 Comments

….lugnt på jobbet idag, ett par återbud så jag hann göra statistiken klar, nästan iaf. Lilltjejen har roat sig själv sen vi kom hem, mellantjejen kom just hem och pluggar nu och stora tjejen har en kompis hemma och håller sig på rummet!

Själv lagar jag mat, wordfeudar, facebookar och bloggar. I kväll bjuder köket  på en pastagratäng gjord på pasta, färsk broccoli, bacon, färska champinjoner och lök. Såsen gör jag på Créme Bonjours färskost med tomat, vispgrädde och creme fraishe. Lite garilic&pepper krydda i och sen såklart massa ost on top!

Ikväll blir det till att spela in Brottsplats Edinburgh igen, för vi orkar säkert inte se hela, och den är ju så suveränt bra. Sen måste jag hinna se Hinsehäxan, som jag också spelat in, ngn dag!

Var idag och handlade topp och lite tyg att sy en kjol av, lillatjejen ska ju också börja tävla Disco, så nu blir det till att sy tävlingsoutfit. I morgon ska jag med mellantjejen till sömmerskan, hennes dräkt låter jag sy upp. Hon tävlar ju i er n högre klass så det är lite mer pärlorg, paljetter och glittertyger som är svårare att sy i.

Middagsdax, hörs sen!

2 thoughts on “En ganska lugn och skön torsdag….

  1. Hej hej igen 😉 du det låter som en jättegod pastagratäng, ikväll tror jag att det får bli en äggröra med lite god ost och tomat och en rostad, funkar det med ibland 🙂 Kram och ha en fin kväll ! / Mia

  2. Aahh – ännu en danstjej! Härligt! Vad vore livet utan dans??

    Hoppas ni får en fin fredag! kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s