Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Fick just brev ifrån…

1 Comment

vårat lilla fadderbarn i Sierra Leone, och satte mig ner och skrev några rader tillbaka. Alltid lika roligt att höra från henne, även om hon bara är 4 år! Annars tittar vi på nystarten av “Sveriges mästekock” och försöker få lilla tjejen att lägga sig på ordinarie tid. Inte helt lätt efter ett jullov. Men jag tror hon är rätt trött efter denna första skoldag, så jag hoppas hon sover nu. Vill inte gå in och kolla, då kan man ju ge sig på att hon vaknar till!

Som bekant är maken och jag “beroende” av Brittiska deckare. Spelade in “Brottsplats Edinburgh” (tror jag den hette) och orkade inte se hela igår. Den var sååå spännande, måste bara se slutet ikväll. Svårt att hinna med allt man vill, eftersom jag är en såndär som behöver lägga mig tidigt och sova minst 8h för att må bra, så är kl 22 mitt mål alla vardagkvällar…..brukar gå sådär, men 22,30 brukar jag lyckas med 🙂

Så nu blir det hej för ikväll!

 

Advertisements

One thought on “Fick just brev ifrån…

  1. Hoppas du hann se slutet – det är ju för retligt annars.. Jag kan inte vara lika duktig med tider. Är en riktig nattuggla. Men vid midnatt kanske?

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s