Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Då var det sista helgdagen…

1 Comment

….innan den vanliga vardagen kör igång! Gjort lite mer nytta idag än de tidigare. Fungerat som arbetsledare när tjejerna städat sina rum. Bytt rent i sängarna, tvättat och hängt flera maskiner. Inget Spotify idag! Men Wordfeudat en del. Livsfaligt att skaffa sig en iPhone, haha….vill någon spela heter jag:  theresefre

Jag kan ju säga att jag kommer efter i bokläsandet pga detta Wf:ande…men men!

Maken är, som dig bör på helgkvällar, i bastun! Han åkte och köpte sig någon sorts bastufontän som sprutar vatten och om man vill kan man ha doft i vattnet. Han fick björkdoft i Julklapp och köpte sig ett par nya dofter idag! Haha får väl se om han kommer ut och luktar eucalyptus, tjära eller björk! Vet inte vad jag föredrar 🙂

Till kvällen serverar familjen kock, dvs jag, Köttfärsfyllda Cannelloni, med ost- och tomatsås, parmesantäcke och ruccolasallad. Jag kryddar min köttfärs med Italiensk kalvfond och Franska örter, det blir kanon….vitlök och tomat också förstås.

Lite skönt att inte dansen kör igång riktigt än, hinner komma i fas med jobb och skola innan den kör igång, och med det all logostik för mig. Man har ju typ taxiverksamhet på fritiden, haha! Men det är kul när det kommer igång. Jag dansar ju också 2 ggr per vecka (dock inte disco, haha) och hela kroppen längtar efter det! Tjejerna kör förutom sin tävlingdisco, street, jazzfunk och balett.

Inget speciellt på TV ikväll…blir väl ngt inspelat!

 

One thought on “Då var det sista helgdagen…

  1. *ler* en väldoftande man då! Ja, aromabastu är inte fel alls. Hoppas ni hade en trevlig sista-kväll..

    Ha en bra vecka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s