Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Säger välkommen till 2012…

2 Comments

…och hoppas det kommer att bli ett toppenår. 2011 kändes rätt slätstruket, hände inte speciellt mycket och jag känner ingen sorg att kliva in i 2012.

Året avslutades med en härlig kväll hos goda vänner, som vi firat nyår med till och från, i sisådär 16 år (maken ännu längre). Vi åt och drack gott och körde singstar så det stod härliga till. Kom hem vid 03 och sov till 12. Lilltjejen också, tecken på att hon börjar bli stor!!

Vad händer i år då? Maken och jag inleder vårt 17:e år tillsammans. Ju äldre tjejerna blir utkristaliserar sig andra aktiviteter och bestyr, i både vardag och helg. Äktenskapet tar liksom en annan form. Ibland känns det konstigt, nästan läskigt, att invanda mönster bryts och ibland väldigt skönt. Jag njuter också mycket av att tjejerna är mer självgående och inte behöver mig på det sättet som de gjorde som små. Gillar att vår relation tar en annan form och att vi pratar med varandra på ett helt annat sätt. Annars är 2012 ett oskrivet kort…inga planer än!

Längtar till tjejerna kör igång sina Discotävlingar också. Har lite abstinens fast det inte är jag som dansar, haha. Yngsta tjejen börjar också antagligen tävla i vår. Hon har en dans klar hon ska nöta på lite, innan hon kör igång…..Eskilstuna i Februari blir första tävlingen!

Nu är de två stora på dansläger, får träna med superduktiga discodansare som också är domare och de kommer att få ha sminkkurs och lära sig tävlingsmake som passar med dräkterna. De kommer att få en föreläsning i “Kost, träning och vila” och en massa skoj…men urtuff träning så jag får nog hem två trasor på Onsdag, haha! Men är avis….låter fantastiskt kul!

Yngsta dottern har myst med mig idag och ikväll är vi bara tre till middagen…..”jag saknar dem redan” sa hon förut, fast jag vet att hon gillar att ha oss för sig själv ibland också!

I kväll lagar jag hemgjord Pizza med champinjoner, parmaskinka och ruccola…..Gott!

God fortsättning på nya året till er alla!

 

Advertisements

2 thoughts on “Säger välkommen till 2012…

  1. Hej å god fortsättning hoppas du har det bra där du bor 🙂 mys å njut av kvällen kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s