Majvors Memoarer

Det goda i livet, dvs familj, mat, vin, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Onsdag, ja just det Lillödag!

3 Comments

Åkte till optikern med bågarna jag bestämt mig för och dessa brillor kommer att landa på den nätta summan av 5,200:- pust….för ett par glasögon!!! Tur jag inte byter ofta (hittills :P) och tur att arbetsplatsen står för en del. Ja de var de skönaste, kanske inte de snyggaste på hyllan, men de som kändes bäst på mig, men tycker jag borde fått dem en aning pimpade för 5,200:- 🙂

Fick tag i min favvotvål, köpte en inpulsjulklapp till maken och lite chokladkulor att hänga i granen. Inhandlade några Julöl och hämtade sen Lillfia på skolan.  Alla tre döttrarna körde igång med pepparkaksbak och eftersom baka är det värsta jag vet, fick de sköta det själva….gick galant! Jag facebookade, drack kaffe och övervakade arbetet, som den sanna arbetsledare jag är haha. Alla nöjda och glada!

Laga mat däremot, är min grej. Ikväll bjuder jag på stekt lövbiff som jag sen täcker med (brynt) zuccini, mozzarella och soltorkade tomater. Skivar potatis och ungssteker dem till. Köpte ett rött vin jag inte provat förut, som jag egentligen avser att ha till skinkmackan på fredagskvällens uppesittarmys och på julbordet. Men innan jag bjuder på det vill jag ju veta att det är bra, så ikväll blir det provsmakning.

Såg att både Ernst och Carina står för underhållningen, i kväll blir det 4:an för hela slanten. God bok får avsluta kvällen, håller på med Carin Hjulströms 2:a, gillar både den och den 1:a.

Ha det gött!

 

3 thoughts on “Onsdag, ja just det Lillödag!

  1. Grattis du fixade det, jag jobbade ju kunde inte svara dig 🙂 duktig du är 🙂 här slöar jag i soffan med att se Berg flyttar in….kram Ã¥ sov gott när det är dax

  2. God jul önskar jag dig kram å kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s